Automatisatie

Metaalconstructies De Smet uit Beveren

Automatische
poorten met afstandsbediening

Wil u een automatische poort laten installeren die u via een afstandsbediening kan openen? Om uw draai- of schuifpoort te automatiseren, maakt Metaalconstructies De Smet gebruik van topmerken zoals Beninca, Came en Fermax.

Koen plaatst een gespecialiseerde motor en zorgt voor bediening via een cijfercode of vanop afstand. Hij installeert ook video- en parlofonie als u dat wenst.

Metaalconstructies automatisatie

Interesse in een geautomatiseerde poort?

Koen komt graag bij u langs voor een opmeting en stelt nadien een gedetailleerde offerte op.

Metaalconstructies automatisatie

Metaalconstructies De Smet uit Beveren

Uw automatische hek compleet uitgerust

Metaalconstructies De Smet biedt u heel wat mogelijkheden om uw hek of poort te automatiseren. Koen. Denk maar aan een elektrische hekopener, waarmee u uw constructie moeiteloos vanop afstand kan bedienen. 

Koen komt vooraf bij u langs om uw poort te analyseren. Nadien zoekt hij dé ideale motor uit met voldoende capaciteit. Draaipoorten zijn doorgaans vijf meter breed en zijn uitgerust met één of twee motoren. Schuifpoorten kunnen dan weer op een rail geplaatst worden of zijn zelfdragend. Zij zijn maximaal twaalf meter breed. Contacteer Koen vandaag nog en geniet binnenkort al van uw eigen automatische hek of poort die van uw oprit een ware blikvanger maakt! 

Gaat u graag zelf aan de slag? Dan voorziet Koen zelfbouwpakketten. Hij geeft u alle nodige advies om de installatie tot een geslaagd einde te brengen.